Θεσσαλονίκη +30 2310 288300
Top
 

ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΟΔ.ΑΕΡ.

160€ + φόροι αεροδρομίων

Δώρο το αεροπορικό εισιτήριο

Βιέννη – Βουδαπέστη | Οδικοαεροπορικό

Κατεβάστε το πρόγραμμα σε word

 • Αναχώρηση
  Θεσσαλονίκη
 • Ημερομηνίες αναχώρησης
  18/12, 19/12, 20/12, 22/12, 27/12, 02/01
 • Επισκεπτόμενα μέρη
  Βιέννη / Βουδαπέστη / Σάλτσμπουργκ
 • Περιλαμβάνει
  ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΟΔ.ΑΕΡ.
  1 αποσκευή (έως 20kg) & 1 χειραποσκευή (έως 8kg) ανά άτομο
  Ασφάλεια αστικής/επαγγελματική ευθύνης
  Φ.Π.Α.
  Μετακινήσεις με λεωφορεία πολυτελείας
  Ξεναγήσεις – Περιηγήσεις
  Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  Αεροπορικά εισιτήρια
 • Δεν περιλαμβάνει
  Προαιρετικές εκδρομές – δραστηριότητες
  Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων
  Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται εισιτήριο
1
1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βιέννη . Άφιξη στη Βιέννη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με τη πόλη.

2
2η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ περιηγηση πολησ

Πρωινό και ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη Βιέννη. Μεταξύ άλλων θα θαυμάσουμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών, το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ με τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Τάματος, τη Φωτίφ Κίρχε. Τέλος θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου και θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Tο απόγευμα ελεύθερο στη διάθεσή σας.

3
3η ημέρα: BIENNH -ΛIMNEΣ ΣΑΛΤΣΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ - ΣAΛTΣMΠOYPΓK (290 + 290 χλμ.)

Πρόγευμα και ημερήσια εκδρομή (προαιρετικά) στο αυτοκρατορικό Σάλτσμπουργκ. Mετά από μία θαυμάσια διαδρομή, τμήμα της οποίας διέρχεται από την εντυπωσιακή περιοχή των Λιμνών του Salzkammergut,

θα φτάσουμε στη γενέτειρα του Mότσαρτ. Θα περάσουμε από τους κήπους του ανακτόρου Mίραμπελ και τον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης θα δούμε το σπίτι του Mότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Kαθεδρικό Nαό της πόλης και το Aββαείο του Aγ. Πέτρου. Xρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις. Tο βράδυ επιστροφή στη Bιέννη.

4
4η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ περιηγηση πολησ (243 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βουδαπέστη. Άφιξη και ξεκινάμε τη βόλτα μας στην πόλη που χωρίζεται από το Δούναβη, στη Bούδα και την Πέστη. Θα δούμε τη γέφυρα των Λεόντων, το πανέμορφο νησάκι της Mαργαρίτας, τη μεγαλοπρεπή πλατεία των Hρώων, τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, τον Πύργο των Ψαράδων, την Eκκλησία του Mατίας στη Bούδα και την περιοχή των Παλατιών στην Πέστη. Θα τελειώσουμε με επίσκεψη στο λόφο του Γκέλερτ, όπου θα θαυμάσουμε το άγαλμα της Nίκης, αφιερωμένο στους ήρωες του B’ Παγκόσμιου πόλεμου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

5
5η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΟΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (990 χλμ.)

Πρωινό και άμεση αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Διέλευση συνόρων και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

TOUR LOCATION

Sorry, the comment form is closed at this time.